SWIMTASTIX

SWIMTASTIX

WEGENS DE CORONAMAATREGELEN ZIJN ONZE LESSEN VOOR ONBEPAALDE TIJD OPGESCHORT.

Watervrees wegwerken en de omgeving van het water leren kennen, doen we tijdens de lesjes watergewenning. Eens we ons vlot doorheen het water durven bewegen leren we overleven in het water en tot slot leren we een zwemstijl aan. Ons doel is dat je veilig én met alle plezier in het water kan bewegen. Van de kleinste spetter tot zwemmen in het grote zwembad: stap voor stap nemen we je mee. Want kunnen zwemmen is belangrijk! Je als kind, jongere én als volwassene veilig in het water kunnen begeven, is een belangrijk eerste doel. En het spelenderwijs aanleren van een mooie zwemslag en levenslang genieten van zwemmen mag je ook niet missen.


Voor wie
Watergewenning (vanaf 3 jaar) / Leren overleven (4-6 jaar) / Zwemmen in stijl (5-7 jaar)
Waar
Zwembad Geerdegemvaart, Leliestraat 32, 2800 Mechelen
Wanneer
Elke dinsdag, woensdag of donderdag (10 lessenreeks) ## Andere dagen en uren zijn in onderlinge samenspraak ook mogelijk.
Tijdstip
Dinsdag: tussen 16h30 en 18h / Woensdag: tussen 13h30 en 15h30 / Donderdag tussen 16h30 en 18h
Aantal deelnemers
De kinderen krijgen bij Sportastix vzw privéles gedurende zwemsessies van 30 min. Kinderen kunnen ook per 2 les krijgen.
Werkwijze
Elke lessenreeks proberen we naar een brevet toe te werken. Het is de bedoeling dat je kind op zo kort mogelijke termijn zichzelf kan redden in het water.

Kostprijs (excl. Inkom zwembad)

  • Privéles:
    €150 voor 10 lessen van 30 min
  • Per 2:
    €250 voor 2*10 lessen van 30 min

Watergewenning (vanaf 3 jaar)

Je kleuter leert zelfstandig bewegen in het water en leert spelenderwijs verschillende basiscompetenties

Leren overleven (4-6 jaar)

Je kind dat reeds watervrij is, leert tuimelen. Zich alleen voortbewegen in water met arm- en beenbeweging, in diep water springen en zelfstandig de boord vastnemen. De ademhalingstechnieken worden spelenderwijs aangeleerd.

Zwemmen in stijl (5-7 jaar)

Is jouw kind waterveilig? Tijdens deze lessenreeks zal je kind de basis van verschillende stijlen(crawl, rugcrawl & schoolslag) aangeleerd krijgen op een speelse manier met de juiste inkleding en terminologie.

Inschrijven

Dit sportkamp is helaas volzet