SWIMTASTIX

SWIMTASTIX

Watervrees wegwerken en de omgeving van het water leren kennen, doen we tijdens de lesjes watergewenning. Eens we ons vlot doorheen het water durven bewegen leren we overleven in het water en tot slot leren we een zwemstijl aan. Ons doel is dat je veilig én met alle plezier in het water kan bewegen. Van de kleinste spetter tot zwemmen in het grote zwembad: stap voor stap nemen we je mee. Want kunnen zwemmen is belangrijk! Je als kind, jongere én als volwassene veilig in het water kunnen begeven, is een belangrijk eerste doel. En het spelenderwijs aanleren van een mooie zwemslag en levenslang genieten van zwemmen mag je ook niet missen.


Voor wie
Watergewenning (vanaf 3 jaar) / Leren overleven (4-6 jaar) / Zwemmen in stijl (5-7 jaar)
Waar
Zwembad Geerdegemvaart, Leliestraat 32, 2800 Mechelen
Wanneer
Elke maandag en woensdag (10 lessen)
Tijdstip
Maandag: 16u tot 16u30 & 16u30 tot 17u & 17u tot 17u30

Woensdag: 13u30 tot 14u & 14u tot 14u30 & 14u30 tot 15u
Aantal deelnemers
De kinderen krijgen bij Sportastix vzw privéles gedurende zwemsessies van 30 min. Kinderen kunnen ook per 2 les krijgen.
Werkwijze
Elke lessenreeks proberen we naar een brevet toe te werken. Het is de bedoeling dat je kind op zo kort mogelijke termijn zichzelf kan redden in het water.

Kostprijs (excl. Inkom zwembad)

  • Privéles:
    €150 voor 10 lessen van 30 min
  • Per 2:
    €250 voor 2*10 lessen van 30 min

Watergewenning (vanaf 3 jaar)

Je kleuter leert zelfstandig bewegen in het water en leert spelenderwijs verschillende basiscompetenties

Leren overleven (4-6 jaar)

Je kind dat reeds watervrij is, leert tuimelen. Zich alleen voortbewegen in water met arm- en beenbeweging, in diep water springen en zelfstandig de boord vastnemen. De ademhalingstechnieken worden spelenderwijs aangeleerd.

Zwemmen in stijl (5-7 jaar)

Is jouw kind waterveilig? Tijdens deze lessenreeks zal je kind de basis van verschillende stijlen(crawl, rugcrawl & schoolslag) aangeleerd krijgen op een speelse manier met de juiste inkleding en terminologie.

Inschrijven

Akkoord met onze privacy voorwaarden
Akkoord met onze algemene voorwaarden

Kind 1

Kind 2